Uitzendbureau Personeel Direkt vervult uw vacatures

Payrolling voor ZZP'ers/Zelfstandigen


De vrijheid van zelfstandig ondernemen met het gemak van loondienst is voor veel ZZP'ers dé uitkomst. Op uw verzoek factureren wij aan uw opdrachtgever. U ontvangt een netto bedrag waarop de sociale lasten zijn afgedragen zodat u zorgeloos kunt ondernemen.

Onze diensten

Onze dienstverlening omvat de gehele personeelswerving en salarisadministratie. Voor het vervullen van vacatures, voor personeelswerving, verlonen op basis van uitzendcontract of  payrolling en het verzorgen van uw salarisadministatie zijn wij uw betrouwbare partner.

Vacature aanbod


Wij hebben een landelijk vacature aanbod voor personeel in de bouwsector, in de installatiebranche, in de horeca, in de autobranche en voor productiemedewerkers. Wij zoeken gemotiveerde kandidaten die graag de handen uit de mouwen steken. Afspraak is afspraak, en wij bieden je de zekerheid van uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Payrolling voor werkgevers


Payrolling vermindert de risico's van uw personeelsbestand. Payrolling is een werkwijze waarmee wij uw zakelijke verplichtingen als werkgever vervullen. U kunt uw (toekomstig) personeel op onze loonlijst laten zetten. Payrolling heeft dus ook als voordeel dat wij uw salarisadministratie voeren. Payrolling is goedkoper dan uitzenden en veel gemakkelijker dan het zelf in dienst nemen van personeel. Bel ons als u zelf al een goede kandidaat heeft, dan maken wij uw contracten in orde.