Uitzenden en payrolling met passie en professionaliteit in Duiven

Personeel Direkt Uitzendbureau & Payroll Services voor uw personeel.

 

Wij zijn een gespecialiseerd en slagvaardig uitzendbureau. Ons motto is dat u als werkgever wel de lusten maar niet de lasten van uw personeelsbestand moet ervaren. Wij zijn actief in de bouw, in de installatiebranche, in de autobranche, in de horeca en overal waar productiemedewerkers nodig zijn.

Neem contact op

Meer dan 15 jaar zelfstandig

Ons bedrijf is opgericht in 2004 en gevestigd in Duiven (Gld.). Ons bureau is financieel gezond, ondanks de crisis die bij veel bedrijven hard heeft toegeslagen. Als zelfstandige organisatie begrijpen wij precies hoe wij werkgevers kunnen ondersteunen op het gebied van personeelszaken.

Onze werkwijze is:

  • persoonlijk

  • professioneel

  • passievol

Icon persoonlijk

Persoonlijk

Wij kennen de markt van arbeidsbemiddeling en weten hoe wij uw belangen het best kunnen behartigen. Door onze ruime ervaring kunnen wij altijd een oplossing creëren voor uw vraagstukken. U kunt rekenen op onze persoonlijke aandacht voor elke plaatsing.

Icoon professioneel

Professioneel

De wet- en regelgeving rondom personeel, uitzenden en payrollen kennen wij op ons duimpje. Wij kennen de trends in arbo, CAO en andere afspraken die voor uitzendwerk van toepassing zijn. Uiteraard beschikken wij over de benodigde certificaten en voldoen wij aan de voorschriften.

Icoon passievol

Passievol

De juiste medewerker voor u, de baan die bij je past, het is onze passie om een goede match te maken tussen werkgever en werknemer. Bij elke match ontstaat er voor twee partijen nieuwe kansen, dat is het mooie aan ons vak.